Fastighetsförvaltning i Alanya, Turkiet
 

Fastighetsförvaltning

EasyHome Fastighetsförvaltning är den första professionellt bildade ledningsgrupp vars huvudfokus är fastighetsförvaltning i Alanya med omnejd. Vi erbjuder en omfattande lista med Efterköps servicetjänster och underhåll av din fastighet.

Med en dedikerad 24/7 hjälplinje, ärliga och realistiska priser, vill vi på EasyHome Fastighetsförvaltning etablera en vänlig och pålitlig relation med dig som kund så att du kan hänvisa oss som din främsta kontaktpunkt här i Alanya.

Paketet är utformat för att uppfylla de pågående underhållsbehoven för hela komplexet eller fastigheten, samt att förse dig som fastighetsägare med viktiga enskilda tjänster för att ge en total trygghet under din vistelese eller när du är bortrest. Klicka här för att se vilka tjänster vi erbjuder, eller om du redan har en förvaltare men önskar att erhålla specifika tjänster för din fastighet så har vi ett utformat Hemservice-paket för att passa dina individuella behov.

EasyHome är:

 1. Skatteregistrerade och professionella; till skillnad från många andra företag som inte har laglig rätt att erbjuda liknande tjänster och som i vissa fall försvinner efter det första juridiska hindret och inte ansvarar för sina handlingar.
 2. Transparent; EasyHome är dedikerade till att tillhandahålla tjänster på en ärlig, effektiv och professionell nivå. För att uppnå denna transparens erbjuder vi ett omdelbart Online Account Management System (första och enda i regionen) för varje enskild fastighetsägare så att ni kan logga in på vår hemsida med era inloggningsuppgifter och få tillgång till ert konto 24/7.
  Väl inloggad kan du övervaka och kontrollera utvecklingen av kontot. Vänligen klicka här om du redan har ett konto. Vidare finns kvitto för varje betalning sparade i kundens personliga mapp för senare visning.
 3. Åtkomliga; EasyHome erbjuder följande nåbara sätt, för att maximera möjligheten för fastighetsägare att kunna nå oss;
  • På telefon:
   • På kontorstid: +90 (242) 528 7310
   • Utanför kontorstid: +90 (542) 448 47 24
   • Kostnadsfri telefon: Det finns kostnadsfria telefoner belägna i många av våra komplex, genom att lyfta på luren kopplas du automatiskt till vårt kontor.
  • Online:
   • Live Support på vår hemsida under kontorstid
   • Email: info@alanyaeasyhome.com
   • Hemsida: Vi har en interaktiv hemsida där du kan finna svar på dina frågor
  • Adress:
   • Mahmutlar Mah. Barbaros Caddesi, No:28A/A, Mahmutlar, Alanya, Turkiye

Du är välkommen att titta in när som helst, vi diskuterar gladeligen dina behov över en kopp kaffe.

Avgift :
Kostnaden för detta paketet betalas årligen och uppfylls lika av alla fastighetsägare i komplexet. Avgiften sätts konkurrensbaserat på nuvarande och föreående kostnader, och är ärlig och så låg som möjligt.

Bäst pris i regionen.
Med en bred erfarenhet av över 1400 kunder och ett uppsatt system erbjuder vi bästa service och bästa pris. Serviceavgiften är på 200 TL per fastighet per år i komplexet.

Vänligen klicka här för att se alla standardtjänster från vår Fastighetsförvaltningsavdelning.

Click Here to open customer login page

 
+90 (242) 528 73 10
info@alanyaeasyhome.com
Copyright 2004 - 2019 | www.easyhometurkey.se